fbpx

O NAMA

Isprobajte, okušajte se i odvažite na drugačiji pristup edukacijama te ostvarite svoje snove s novim zanimanjem, jer Vaše znanje je naša misija!

Naša priča

Naša misija i vizija naklonjena je Vašoj naobrazbi!

Svi mi bili smo polaznici škole, osnovne, srednje, išli na fakultet, pohađali neke tečajeve ili se usavršavali u svojoj struci. Kako živimo u doba modernih tehnologija – živimo brzo, tempo svakodnevnih obaveza i organizacija postaju sve bitniji i moramo se mnogočemu prilagođavati.

Zašto Učilište SESTINE? Mi nismo brand niti kuća koja se bavi prodajom.
Osnivačica našeg Učilišta sa svojim devetnaestogodišnjim iskustvom u dizajnu noktiju, desetogodišnjim iskustvom ugradnje ekstenzija trepavica, te devetogodišnjim iskustvom oblikovanja obrva. Ona je kao internacionalni sudac, veteranski natjecatelj, međunarodni edukator odlučila okupiti tim stručnjaka koji prije svega vole svoj posao, te želi za svakog polaznika ono najbolje, prenijeti svoje znanje.

Najbolje je upravo svakodnevno iskustvo koje svaki od edukatora ima upravo kroz svoj vlastit posao. Oni su ljudi koji su radili milje i kilometre kako bi dobili novo znanje, po još koju informaciju, samo da bi za svoje klijente nudili najbolje usluge. Fokus je upravo i isključivo na kvaliteti znanja, preciznosti, sigurnosti i dobroj zabavi. Želimo Vam olakšati početak odluke da postanete motivirani, te da svaku edukaciju doživite kao detaljnu i opsežnu, otvorite pogled u novom smjeru i olakšate svoju svakodnevicu sa upravo Vašim radom i rezultatom.

Pružamo Vam sve detaljne informacije koje će Vam biti potrebne, od sastava materijala, alergija, infekcija, zdravlja, sigurnosti, održavanja i problema, te kako ih riješiti uz informacije koje vam pružaju edukacije.. Iskoristite naša inovativna i moderna predavanja uz različite oblike i načine plaćanja, gdje svatko može napraviti poslovni plan upravo za sebe.

Radujemo se što ćemo Vam moći pomoći i otvoriti Vam novo poglavlje u svijetu edukacija, jer upravo naša misija je vaše znanje!

POSLOVNA SURADNJA

SIGURNOST PLAĆANJA

POPUSTI I POGODNOSTI

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter