fbpx

Online edukacije & radionice

Certificirane edukacije iz udobnosti Vašeg doma.

Pokreni video
učilište sestine

Ivana Šimunec-Gedalja

REGISTRACIJA

uciliste_sestine

EDUKACIJA

uciliste_sestine

CERTIFIKAT

uciliste_sestine

Maksimalna produktivnost

Čitajmo zajedno

Online radionica je namijenjena za djecu i mlade koji imaju poteškoća sa tečnim čitanjem, a što ih ozbiljno može sputavati sa savladavanjem zadataka iz svih školskih predmeta, budući da je prva pretpostavka za razumijevanje bilo kakvog teksta  ovladana vještina tečnog čitanja.

radionica citajmo zajedno 1
akupunktura edukacija

Akupunktura

Pristupačno, jednostavno, zanimljivo i nadasve edukativno. Edukacija obuhvaća kombinaciju točaka na licu koja se koristi kod akupunkture protiv bora, te vidljiv učinak kroz 6 do 10 tretmana.

Trepavice

Edukacije obuhvaćaju tri modula: Individualne trepavice, Volumenske trepavice, te Master trepavice. Vaša odluka da postanete profesionalno trenirani i certificirani, omogućit će Vam da postanete visoko uvježbani i trenirani dizajner trepavica.

volumenske trepavice
teorija o noktima edukacija

Nokti

Edukacije za nokte obuhvaćaju sve od trajnog laka, gela, akrila, akrigela, dip powder tehnike, nail arta, rukske maikure, itd. Edukacija za trajni lak je osnova svih edukacija za nokte a na Vama je da saznate zašto.

Obrve

Edukacija rekonstrukcije obrva je proces od 4 tjedna. Svaka polaznica može položiti ispit te postati certificirana polaznica edukacije. Za zabavu ponekad Vas očekuje poneki kviz, kako bi provjerili svoje znanje.

cupanje obrva koncem
uciliste_sestine

Online tečajevi omogućuju samostalan odabir vremena i tempa učenja.

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter