fbpx

NOVOSTI

Zašto on-line edukacija?

uciliste_sestine

Svi mi bili smo polaznici škole, osnovne, srednje, išli na fakultete, pohađali neke tečajeve ili se usavršavali u svojoj struci. Kako živimo u doba modernih tehnologija, živimo brzo, tempo svakodnevnih obaveza i organizacija postaju sve bitniji, moramo se svemu tome i prilagođavati.

O Edukatorima Učilišta

Svaki edukator Učilišta SESTINE je kroz svoje iskustvo odradio nekoliko godina, prije bi rekla desetljeća, klasičnih edukacija u manjim grupama, ponekad i individualno na zahtjev polaznika. Mnogi od nas educirali su polaznike internacionalno, te na drugim jezicima, drugim kulturama i prilagođavali se terminologiji i pristupu u edukaciji. Upravo vještina komunikacije i iskustvo u struci doveli su do uspješnih rezultata kod naših polaznika koje smo naučili i osposobili da budu samostalni, te danas one/oni i njihove obitelji žive od tog posla. Ponosni smo što smo se nesebično davali svakom polazniku, bez obzira na dinamiku grupe, te vjerovali u njihov uspjeh, kada nisu ni oni sami. Prenosili smo znanje kako bi stvorili kvalitetnu konkurenciju, koju nazivamo kvalitetne kolege. Budimo realni, tek ako imate dobrog kolegu, imate se s kime usporediti. Također, poticali smo mlade nade da se natječu, da se okušaju u novim izazovima, kako kao pojedinci, tako i kao dio timova s kojima su predstavljali svoju zemlju ili više zemalja. Ponosimo se takvim hrabrim ljudima, koji danas rade po svim svjetskim gradovima, te su edukatori mnogih poznatih brendova u različitim smjerovima i struci.

O Učilištu SESTINE

Kako sam prije desetak godina bila razmišljanja da se svaka edukacija treba dignuti na određeni nivo, kako bi svaki polaznik dobio kvalitetnu strukturu znanja, razmišljala sam o osnivanju Učilišta koje bi s vrhunskim edukatorima diglo edukacije na viši nivo i s time podiglo i konkurentnost i kvalitetu ponude koju nude naši polaznici svojim klijentima. Također, mišljenja sam da kvalitetnih edukatora nikad nije dosta, te da bi postali edukator, nije dovoljno položiti tečaj ili ga ishoditi od strane nekog distributera. Cjeloživotno školovanje je upravo ono čemu mi svi težimo, osobno sam dva puta prešla ocean da bi učila od najboljih, a to sve nakon nekoliko godina konstantnih edukacija i natjecanja diljem Europe. Komunikacijske vještine sam naučila na studiju Novinarstva, a prodajne vještine na studiju Menaddžmenta. Cijeli sklop edukacija koje sam osmišljavala svih ovih godina su koncept koji obuhvaća sve te pristupe i znanja, različitih edukacija koje sam pohađala. Na moj poziv odazvalo se nekoliko stručnjakinja (baš volim tu riječ) koje su prepoznale moju ideju, te su tu za Vas u svom području u kojem su vrhunske.

Kako je došlo do ideje on-line edukacija?

E sad, zašto on-line edukacija i što mi je bilo kada sam sa svojom kolegicom odlučila zagrebati po površini koncepta koji je baš ono što modernom čovjeku treba? Zato, što sam prije par godina upisala on-line studij Homeopatije sa sjedištem u Engleskoj. Takav tip edukacije primjenjuju mnogi, međutim, postojat će skeptični kolege koji će reći, ali poslove moramo odraditi i praktično, kako evaluirati nekoga na daljinu? O tome nešto kasnije.

Moja ideja zasniva se temeljim iskustva da edukacije koje slušate ili gledate budu iz udobnosti Vašeg doma ili prostora. Ne trebate voziti u drugi grad, državu da bi konačno odradili edukaciju koju si dugo želite. Dinamiku učenja određujete sami, kao i koliko dugo Vam treba da savladate svaki pojedini stupanj znanja. Za zabavu Vas očekuje poneki kviz, kako bi provjerili svoje znanje.Moram napomenuti ono što je bolje od edukacije na kojoj ste ikada bili fizički prisutni, video možete ponovo pogledati, pauzirati, ponoviti određeni segment, sve u skladu s Vašom dinamikom učenja, a kada odemo s edukacije, ponekada puno toga i zaboravimo, jer većina polaznika ne piše puno na samoj edukaciji. Stoga su sva teoretska predavanja opet u videu, nema papirnatog materijal, nema dodatnog printanja, sve se nalazi u videu, tako da je na Vama koliko i kada ćete gledati/slušati.

Za svaku edukaciju bit će Vam potreban model, što će Vam biti objašnjeno u opisu svake edukacije, što je opet prednost jer modela možete lako naći u svom okruženju i kada Vama odgovara, dok je fizičkim edukacijama striktno određen termin. Sve upute oko edukacije dobit ćete nakon ostvarivanja kupnje, kada ćete dobiti upute o modelima, preporučenoj dinamici rada, te načinu kako da prođete cijelu edukaciju s pozitivnim ishodom i maksimalno usvojenim znanjem.

Individulane on-line edukacije

Edukacija, kao i edukatori u videima su vrlo maštoviti i zabavni, kako bi Vam približili i pojednostavili pristup svakoj pojedinoj edukaciji. Osmislili smo odličan sistem, gdje možete i zakazati individualni on-line privatni sat s Edukatorom, koji će Vam pomoći oko rješavanja nedoumica, problematike ili pitanja koja su se našla putem, a niste uspjeli savladati.

Kako ishoditi on-line Certikat ?

Certificiranje je naravno potrebno svima onima koji žele npr. otvoriti salone ili uvesti novu uslugu u svom poslu. Pa kako ćemo vršiti on-line certificiranje? To je naravno dodatna opcija, te svako certificiranje mora biti evaluirano od strane Edukatora. Ako želite ishoditi Certifikat, u Vašem profilu je ta opcija za svaku kupljenu edukaciju, te uz određenu naknadu imate pristup pismenom on-line ispitu, te također šaljete i svoj rad u obliku videa, tada ga Edukator ocjenjuje i odobrava Vam certifikat koji se šalje na Vašu kućnu adresu.

Sve upute o Certifikaciji i kako se to ostvaruje nalazi se na Vašem profilu nakon odslušane kupljene edukacije. Da li se ispit može pasti? Naravno, zato i postoji evaluacija, kada Vas Edukator upućuje u pogreške koje nisu nimalo bezazlene, te zbog kojih Vam certifikat ne može biti izdan.

On-line edukacije? moderno – jednostavno – efikasno

Inovativno zar ne. Pogotovo što započinjemo s ovim projektom kada smo svi u izolaciji, te je ovo i jedini način na koji možemo raditi – putem interneta. Pogledajte što pripremamo, koje su to edukacije koje Vas uskoro očekuju, pripremite se i budite dio nove generacije on-line polaznika.

Isprobajte, okušajte se i odvažite na drugačiji pristup edukacijama te ostvarite svoje snove s novim zanimanjem, jer Vaše znanje je naša misija!

Odgovori

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter