fbpx

NOVOSTI

Trendovi ovog ljeta

uciliste_sestine

Uveliko se prati događanje vezano uz mobilnu aplikaciju koju može imati svaka klijentica uz vlastitu željenu
sliku na noktima. Aplikacija NailSnaps koristila bi instagram fotografije koje tada stvaraju male slikice/naljepnice, kako bi vaš nokat ponaosob izgledao u konačnici.

Svi se nadaju da će ta mobilna aplikacija uskoro zaživjeti, jer još nije dostupna na našem tržištu. Kako će to funkcionirati za korisnike? Jednostavno se izabere instagram fotografija, stavi se u predložak noktiju, definira stil te se naljepnice
stavljanju u izradu. Instagram kao najveća mreža s fotogafijama želi pokazati i naj cool slike na noktima, bez previše dodataka i nepotrebnih stvari. Umjesto previše filozofije, tu su kvalitetni lakovi za nokte i dizajn koji se lako duplicira. Nokte koji se prikazuju kao najbolji nokti na instagramu izradili su umjetnici New Yorka, Londona, Melbourna, Berlina i dr. Nakit za lijepljenje ili Flash tetovaže su jedna od ljepota ovog ljeta na noktima. Motivi su zlato, srebro te tikature koje bi svatko poželio nositi vječno. Bitno je da su naljepnice dobro pripasane uz bikini, sandale ili jednostavno osjećaj. One će dočarati lijepe nokte, dodati ljetnu notu i otkriti dio vas.

Folije s teksturom materijala koji nosite – košulje, trapera, baršuna ili satena, takozvani Fabric, daju našim noktima jasnu modnu izjavu. Okušajte se u izazovu da nokti izgledaju poput odjeće koju nosite, bilo u dnevnom ili večernjem izdanju. Boje za ovo ljeto, bez previše nail arta, svijetleće su i metalic. Svijetle boje poput koraljne ili neon žute, donosi nam tres chic, ali isključivo na kratkim noktima uz minimalistički styling i malo nakita. Metalic noje poput biserno bijele, plavo-sive, i srebrne u diskretnim, ali posebnim prilikama mogu dati onu točku na vaš styling. Na suptilnim noktima s novom francuskom manikurom tamnih noktiju i svijetlog vrha, predstavit ćete se sa svojom osobnošću.

Zaključujem da su i stilovi koji nam se pokazuju u Njemačkim salonima i njihovim publikacijama vrlo slični našima, što pokazuje da su trendovi postavljeni kroz upravo gore spomenute medije i društvene mreže općeprihvaćeni i svjetski.

Odgovori

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter