fbpx

Refleksološka masaža stopala

Refleksološka masaža stopala

1,125.00 kn1,500.00 kn

Cilj refleksologije kao tretmana je dovesti cijelo tijelo u balans, ona ne liječi određenu bolest, međutim umanjuje postojeće tegobe.

Obriši
SKU: R.F.1.0.0. Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Refleksna masaža jedna je od najpopularnijih vrsta masaže. Refleksologija obuhvaća atlas specifičnih refleksnih točaka koje odgovaraju našim unutarnjim organima. Primjenom kombinacije točaka na stopalu, koje se masiraju i tretiraju različitim pokretima i pritiscima, uklanjaju se  energetske blokade i promiče bolje zdravlje.

Nekoliko studija pokazuje da refleksologija kao holistički tretman može umanjiti bol i psihološke simptome, poput stresa i tjeskobe, te pojačati opuštanje i san. S obzirom na to da je refleksologija također tretman niskog rizika, ona se predstavlja kao opcija ako tražite tjelesno i psihičko opuštanje.

Cilj refleksologije kao tretmana je dovesti cijelo tijelo u balans, ona ne liječi određenu bolest, međutim umanjuje postojeće tegobe.

Što ćete naučiti

Polaznici će po završetku tečaja refleksna masaža stopala,  steći znanja iz teorijskih osnova refleksne masaže po principima tradicionalne kineske medicine. Naučit će prepoznati lokacije i povezanosti refleksnih zona na stopalu  s unutarnjim i vanjskim organima,  njihovim funkcijama i psihofizičkom stanju klijenta. Steći će vještine akupresure i masaže te ih  prilagoditi  potrebama i zdravstvenom stanju klijenta. Samostalno će  izvesti  refleksnu masažu stopala koristeći pokrete akupresure,  po refleksnim zonama i točkama na stopalima na pravilan način.  Naučit će primijeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređenja i pripreme proizvoda za masažu, komunicirati s klijentima na primjeren način.

Kome je namijenjena edukacija?

Edukcija refleksološka masaža stopala namijenjena je kozmetičarima, pedikerima, medicinskim radnicima, maserima i fizioterapeutima.

Edukacija se sastoji od:

1.Teorijski dio

• Osnove primjene anatomije i fiziologije stopala

• Pristup klijentu

• Mapa refleksnih točaka stopala ruke i glave

• Funkcije refleksnih zona na stopalima

• Indikacije i kontraindikacije za masažu refleksnom masažom

• Pokreti akupresure i masaže refleksnih zona na stopalima

• Prikaz i vježbe masaže po refleksnim zonama

• Osnove higijene, priprema prostora i proizvoda za masažu

2. Praktični dio

  • Praktične vježbe na modelu

 

Po završetku edukacije dobivate  certifikat u PDF obliku, Učilišta SESTINE te printanu formu certifikata na kućnu adresu. Termini edukacija se nalaze u kalendaru na vašem profilu.

Važno!

Svi video zapisi zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je svako presnimavanje, kopiranje i distribucija drugim pravnim ili fizičkim osobama. Svako neovlašteno posjedovanje i pretraživanje bez suglasnosti autora podliježe zakonskim sankcijama prema čl. 229. i 230. Kaznenog Zakona. Sva prava proizvođača ili vlasnika djela su pridržana. Bez predhodnog odobrenja vlasnika autorskih prava, zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje, montiranje ili javno prikazivanje.

Dodatne informacije

Broj polaznika

max. 4-6

Certifikat

Izdaje Učilište SESTINE

Edukator/ica

Sanja Buinjac

Vrijeme trajanja

360 min

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter