fbpx

Rad s električnom mašinicom i nastavcima

Rad s električnom mašinicom i nastavcima

1,000.00 kn

Edukacija namijenjena svima koji su završili Osnove teorije i prakse GELA, te one koji se žele usavršiti u svom radu, kako bi sa pravilnim odabirom nastavka čim brže, lakše i produktivnije uklonili Trajni lak, Gel, Akril sa noktiju ili napravili osnovnu manikuru sa nastavcima.

SKU: N.M.1.1.0. Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Edukacija namijenjena svima koji su završili Osnove teorije i prakse GELA, te one koji se žele usavršiti u svom radu, kako bi sa pravilnim odabirom nastavka čim brže, lakše i produktivnije uklonili Trajni lak, Gel, Akril sa noktiju ili napravili osnovnu manikuru sa nastavcima.

Edukacija traje 1 dan cca 300 minuta

Edukacija se sastoji od:

1.Teorija o nastavcima za nokte
2.Praktičnog dijela demonstracije svih nastavaka te njihove primjene kod upotrebe različitih materijala koje uklanjamo sa nokta, te obrade kožice nokta i siguran te adekvatan odabir i upotreba nastavaka

Što ćete naučiti?

Sve o Nastavcima koje koristimo za obradu nokta, kožice nokta, te za uklanjanje Trajnog laka, gela, akrila i akri gela za nokte
Bez obzira bili početnik ili profesionalac, ne smijemo pristati na ništa manje od najboljeg za svoju kozu i nokte, a sa samim time i klijentica koje su korisnici vašeg salona.
Budući upravo sa tim nastavcima pristupamo direktno na kožu i nokat, samim time svaki moramo pomno odabrati, te prilagoditi svom iskustvu, te potrebama koje su pred nama.

Na što moramo obratiti pozornost kada odabiremo nastavke za nokte i mašnicu?

Materijali koji garantiraju dugotrajnu izdržljivost korištenja su; dijamantni, safirni te titan. Postoje i novi nastavci koji su karbidi, te se njihovo trajanje pri korištenju produžuje korištenje, tako da se na umaču u različite premaze.

Ukoliko kupite online LIVE edukaciju za trajni lak ostvarujete popust od 10% firme Juliana Nails na jednokratnu kupnju proizvoda u njihovom dućanu ili putem njihovog WEB shopa. Nakon ostvarene kupnje dobit ćete KOD koji možete koristiti za popust na proizvode.

Za odabir nastavaka za Online live edukaciju obratite se na mail info@uciliste-sestine.hr kako bi vam edukatorica pomogla pri odabiru nastavaka, temeljem Vašeg iskustva te tehnike kojom se koristite.

 

Po završetku edukacije dobivate  certifikat u PDF obliku, Učilišta SESTINE te printanu formu certifikata na kućnu adresu. Termini edukacija se nalaze u kalendaru na vašem profilu.

Važno!

Svi video zapisi zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je svako presnimavanje, kopiranje i distribucija drugim pravnim ili fizičkim osobama. Svako neovlašteno posjedovanje i pretraživanje bez suglasnosti autora podliježe zakonskim sankcijama prema čl. 229. i 230. Kaznenog Zakona. Sva prava proizvođača ili vlasnika djela su pridržana. Bez predhodnog odobrenja vlasnika autorskih prava, zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje, montiranje ili javno prikazivanje.

Dodatne informacije

Broj polaznika

max. 3

Certifikat

Izdaje Učilište SESTINE

Edukator/ica

Ravnateljica Ivana Šimunec-Gedalja

Vrijeme trajanja

330 min

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter