fbpx

Individualna radionica čitajmo zajedno 2

Akcija!

Individualna radionica čitajmo zajedno 2

525.00 kn700.00 kn

Čitala sam knjigu. Netko bi rekao:”Pa šta? Ništa posebno!” Da, to bi rekao netko tko još nije uz knjigu iz vlastite sobe otišao na daleka putovanja i družio sa raznim zabavnim ljudima koje sam upoznala.

Obriši

Opis

Online radionica je namijenjena za djecu i mlade koji žele naučiti izražajno čitati poštivajući jezične zakonitosti. To bi bila nešto zahtjevnija radionica gdje bih djecu poučavala kako sa sigurnošću i samopouzdanjem , sugestivno iznositi određeni tekst. Uglavnom bih se držala njihovih čitanki iz hrvatskog jezika, lektira , ali i prihvaćala njihove prijedloge.

Svrha radionice:

  • Svladavanje pravilnog i izražajnog čitanja kada za polaznika možemo reći da u završnoj radionici nepoznati tekst čita besprijekorno (Naravno, sadržaj i kompleksnost riječi su u skladu s uzrastom polaznika).
  • Nema pravila kojom dinamikom bi svaki polaznik napredovao, stoga svaki napredak pratimo i preporučamo prelazak u skupine prema polaznikovim sposobnostima čitanja ili individualan rad sa svakim polaznikom ponaosob.
  • Prije početka rada s djetetom bismo obavezno imamo inicijalni susret od 10-15 min. u kojem sugeriramo roditelju/skrbniku  u koju grupu usmjeriti dijete.

Važno!

Svi video zapisi zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je svako presnimavanje, kopiranje i distribucija drugim pravnim ili fizičkim osobama. Svako neovlašteno posjedovanje i pretraživanje bez suglasnosti autora podliježe zakonskim sankcijama prema čl. 229. i 230. Kaznenog Zakona. Sva prava proizvođača ili vlasnika djela su pridržana. Bez predhodnog odobrenja vlasnika autorskih prava, zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje, montiranje ili javno prikazivanje.

Dodatne informacije

Edukator/ica

Lana Tafra

Broj polaznika

1

Ukupno radionica

2 x tjedno, 3 x tjedno

Vrijeme trajanja

45 min

Certifikat

Izdaje Učilište SESTINE

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter