fbpx

Individualna radionica čitajmo zajedno 1

Akcija!

Individualna radionica čitajmo zajedno 1

658.00 kn875.00 kn

Kako je lijep osjećaj čitati i točno znati u kojem ću trenutku tiho nešto izgovoriti, kad ću glasno zagrmjeti, kad ću u čudu biti, a kad se na trenutak skriti !

Obriši

Opis

Online radionica je namijenjena za djecu i mlade koji imaju poteškoća sa tečnim čitanjem, a što ih ozbiljno može sputavati sa savladavanjem zadataka iz svih školskih predmeta, budući da je prva pretpostavka za razumijevanje bilo kakvog teksta  ovladana vještina tečnog čitanja.

Svrha individualne radionice:

  • Savladavanje tehnika tečnijeg čitanja i općenito jasnog artikuliranja riječi gdje bih početne poteškoće doveli do minimuma  ili ih sasvim eliminirali
  • Nema pravila kojom dinamikom bi svaki polaznik napredovao, stoga svaki napredak pratimo i preporučamo prelazak u skupine prema polaznikovim sposobnostima čitanja.
  • Prije početka rada s djetetom bismo obavezno imamo inicijalni susret od 10-15 min. u kojem sugeriramo roditelju/skrbniku  u koju grupu usmjeriti dijete.

Važno!

Svi video zapisi zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je svako presnimavanje, kopiranje i distribucija drugim pravnim ili fizičkim osobama. Svako neovlašteno posjedovanje i pretraživanje bez suglasnosti autora podliježe zakonskim sankcijama prema čl. 229. i 230. Kaznenog Zakona. Sva prava proizvođača ili vlasnika djela su pridržana. Bez predhodnog odobrenja vlasnika autorskih prava, zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje, montiranje ili javno prikazivanje.

Dodatne informacije

Ukupno radionica

2 x tjedno, 3 x tjedno

Edukator/ica

Lana Tafra

Vrijeme trajanja

45 min

Certifikat

Izdaje Učilište SESTINE

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter