fbpx

Grupna radionica čitajmo zajedno 1

Akcija!

Grupna radionica čitajmo zajedno 1

245.00 kn

Čitanje nije samo isprazno prepoznavanje slova. To je tek prvi, ali jako važan korak koji te vodi u svijet u kojem je sve moguće… Hej, taj svijet i tebe čeka!

SKU: CZ00.01 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Online radionica je namijenjena za djecu i mlade koji imaju poteškoća sa tečnim čitanjem, a što ih ozbiljno može sputavati sa savladavanjem zadataka iz svih školskih predmeta, budući da je prva pretpostavka za razumijevanje bilo kakvog teksta  ovladana vještina tečnog čitanja.

Svrha radionice:

  • Savladavanje tehnika tečnijeg čitanja i općenito jasnog artikuliranja riječi gdje bih početne poteškoće doveli do minimuma  ili ih sasvim eliminirali.
  • Nema pravila kojom dinamikom bi svaki polaznik napredovao, stoga svaki napredak pratimo i preporučamo prelazak u skupine prema polaznikovim sposobnostima čitanja.
  • Prije početka rada s djetetom obavezno imamo inicijalni susret od 10-15 min. u kojem sugeriramo roditelju/skrbniku  u koju grupu usmjeriti dijete.

Važno!

Svi video zapisi zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je svako presnimavanje, kopiranje i distribucija drugim pravnim ili fizičkim osobama. Svako neovlašteno posjedovanje i pretraživanje bez suglasnosti autora podliježe zakonskim sankcijama prema čl. 229. i 230. Kaznenog Zakona. Sva prava proizvođača ili vlasnika djela su pridržana. Bez predhodnog odobrenja vlasnika autorskih prava, zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje, montiranje ili javno prikazivanje.

Dodatne informacije

Edukator/ica

Lana Tafra

Broj polaznika

max. 4-5

Ukupno radionica

8 x mjesečno

Vrijeme trajanja

45 min

Certifikat

Izdaje Učilište SESTINE

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter