fbpx

Dizajn i oblikovanje obrva koncem

Dizajn i oblikovanje obrva koncem

2,000.00 kn2,500.00 kn

Rekonstruiranje oblika koji su nastali lošim čupanjem, te određivanje budućeg, također s mogućnostima koje nam pruža geometrija lica, reljef i postojanje prirodnih dlačica.

Obriši
SKU: OB0001 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Trajanje: 4 dana

 1. Dan – teorija i učenje držanja konca
  – 3,5 sata
 2. Dan – praktični dio
  – rad na 2 modela čupanje većih površina lica, nausnica, brade, te sjenčanje obrva – 3,5 – 4   sata
 3. Dan – praktični dio
  – rad na 2 modela –mapiranje lica, bojanje obrva, određuje se oblik, čupanje obrva koncem – 3,5 – 4 sata
 4. Dan – praktični dio
  – rad na 2 modela – čupanje obrva s rekonstrukcijom, učenje klijenata kako sjenčati obrve – 3,5  – 4 sata

Drugi nazivi za ovu tehniku oblikovanja i dizajniranja obrva, koji su poznati u svijetu su: rekonstrukcija obrva ili high definition te preoblikovanje obrva s koncem.

Rekonstrukcija obrva nije samo čupanje obrva, to je cijeli kompleksni pristup obrvama klijentice kada je potrebno ustanoviti da li je ona kandidat za projekt preoblikovanja ili zbog neke bolesti tretman ipak nije prikladan.

Pristup klijentici kod dizajna obrva je prvenstveno ustanoviti njezina očekivanja i mogućnosti koje nam pružaju reljef i geometrija lica te postojanje prirodnih dlačica, prema kojima temeljimo smjer preoblikovanja i konačnog izgleda obrve. Tada pokušamo vizualizirati buduću obrvu i nastupamo s projektom, koji osim čupanja uključuje i bojanje, te šišanje obrva. Sve to radimo s ciljem poticanja jačanja prirodne dlake koja s vremenom postaje jača strukturom, te vidljiva.

Edukacija rekonstrukcije obrva je proces od 4 tjedna. Tako da se svaki tjedan uči jedan dan, te se ostalih 6 do sljedeće edukacije vježba na modelima.

Online edukacija omogućava da sami odredite dinamiku učenja, budući da se treba vježbati do sljedećeg termina edukacije, te se za svaki pojedini dan edukacije radi na dva modela, više primjera, te ako je moguće nalazite različite dobne skupine klijentica.

 1. dan se uči:

– teorija, koja uključuje dezinfekciju, sastav dlake, anatomiju te geometriju lica, vrste bojanja, pozicije iz kojih se čupaju obrve, te držanje konca i čupanje širokih površina. Uči se pravilno držanje konca. Sjenčanje obrva. Određuju se oblici obrva prema crtama lica.

Dobivate domaći rad, koji se mora poslati na mail prije početka 2 dana edukacije

 1. dan se uči:

– čupanje većih površina dan se uči odabir boje i višebojno bojanje obrva s različitim tehnikama, prema zadatku koji je svaka polaznica trebala napraviti. Boja se obrva i određuje oblik. Čupa se obrva koncem. Pravilno držanje škarica i češljića kod šišanja obrva. Njega nakon čupanja. Aloe vera. Domaći rad se mora poslati na mail prije početka 3 dana edukacije.

 1. dan se uči:

-rekonstruiranje oblika koji su nastali lošim čupanjem, te određivanje budućeg, također s mogućnostima koje nam pruža geometrija lica, reljef i postojanje prirodnih dlačica. Domaći rad je temeljen prema edukaciji i pristupu na modelu te se mora poslati na mail prije početka 4 dana edukacije.

 1. dan se uči:

-kako odraditi čupanje 2 put, na modelu kojem se već prethodno čupalo, nastavak rekonstrukcije obrva, prepoznavanje „potencijalnih“ dlačica te klijenticu učimo kako da sama kod kuće popunjava obrve sjenčanjem ili olovkom.

Preporuka:

Nađite različite modele, ovisno o danu kada ćete raditi, dobiti ćete upute kakav se modeli preporučuju za taj dan edukacije. Svi modeli su poželjni, budući da će takvi biti i Vaši klijenti. Pronađite dovoljan broj modela na kojima ćete vježbati između edukacija kako bi Vam bilo lakše na svakoj sljedećoj edukaciji.

Materijali potrebni za rad:

 • Boje za obrve – crna, smeđa, svjetlo smeđa, siva
 • Razvijač boje za obrve – hidrogen u gelu
 • Odstranjivač boje
 • Kist za nanošenje boje
 • Češljić sa četkicom
 • Škarice
 • Konac za čupanje obrva
 • Sjenila (za početak su ok dual smeđa)
 • Kozmetičke vatice za uklanjanje šminke
 • Odstranjivač šminke
 • Dezinfekcijsko sredstvo
 • Aloe vera
 • Kozmetički štapići

Po završetku edukacije dobivate  certifikat u PDF obliku Učilišta SESTINE te printanu formu certifikata na kućnu adresu. Termini edukacija se nalaze u Kalendaru na Vašem profilu.

Važno!

Svi video zapisi zaštićeni su Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je svako presnimavanje, kopiranje i distribucija drugim pravnim ili fizičkim osobama. Svako neovlašteno posjedovanje i pretraživanje bez suglasnosti autora podliježe zakonskim sankcijama prema čl. 229. i 230. Kaznenog Zakona. Sva prava proizvođača ili vlasnika djela su pridržana. Bez predhodnog odobrenja vlasnika autorskih prava, zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje, montiranje ili javno prikazivanje.

Dodatne informacije

Broj polaznika

max. 3

Edukator/ica

Ravnateljica Ivana Šimunec-Gedalja

Vrijeme trajanja

930 min

Certifikat

Izdaje Učilište SESTINE

Edukacije

Grupna edukacija, Individualna edukacija

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter