fbpx

Online edukacije

Potrebna Vam je kamera mobitela koju postavite na određen način, ovisno o tipu edukacije. Potreban Vam je model na kojem ćete raditi. Dobra rasvjeta. Materijali sa kojima ćete raditi.

Edukator i Vi

Mnogi od nas educirali su polaznike internacionalno, te na drugim jezicima, drugim kulturama i prilagođavali se terminologiji i pristupu u edukaciji. Upravo vještina komunikacije i iskustvo u struci doveli su do uspješnih rezultata kod naših polaznika koje smo naučili i osposobili da budu samostalni, te danas one/oni i njihove obitelji žive od tog posla. Ponosni smo što smo se nesebično davali svakom polazniku, bez obzira na dinamiku grupe, te vjerovali u njihov uspjeh, kada nisu ni oni sami.

Prenosili smo znanje kako bi stvorili kvalitetnu konkurenciju, koju nazivamo kvalitetne kolege. Budimo realni, tek ako imate dobrog kolegu, imate se s kime usporediti. Također, poticali smo mlade nade da se natječu, da se okušaju u novim izazovima, kako kao pojedinci, tako i kao dio timova s kojima su predstavljali svoju zemlju ili više zemalja. Ponosimo se takvim hrabrim ljudima, koji danas rade po svim svjetskim gradovima, te su edukatori mnogih poznatih brendova u različitim smjerovima i struci.

Svaka polaznica/polaznik naših edukacija ima dodatnu mogućnost zakazati individualni on line sat s odabranim edukatorom, za edukaciju koju je prethodno kupio/la na web shopu.

Tako s edukatorom se može direktno pričati o problematici i vidjeti kako ispraviti pogreške u radu s kojima se susrećete.

Individualna edukacija

Prijava na individualne on - line satove je jednostavna, u kalendaru koji se nalazi u Vašem profilu postoje opcije kada je pojedini edukator ima slobodne termine, označite datum, te ostvarite kupnju tog sata ili više satova. Možete odabrati samo jedan od segmenata edukacije, koji ćete u napomeni napisati pri odabiru individualnog sata s edukatorom. Nakon provedene transakcije i uplate dobit ćete pristup potrebnim materijalima, te kakav Vam je model potreban kako bi on line edukacija bila što uspješnija.

uciliste_sestine

Ishođenje certifikata

U Vašem profilu pri kupnji svake edukacije imate opciju ishođenja certifikata, tu opciju dodatno plaćate, ovisno o tipu edukacije. Dobivate pismene natuknice što će se nalaziti u ispitu, te upute kako morate snimiti video, kako bi Vas edukator mogao evaluirati da ste osposobljeni za rad, te Vam poslati Certifikat/Uvjerenje.

Tada dobivate pristup linku na pismeni on line ispit, gdje su odgovori pod a) b) c) d), te ne morate ništa upisivati. Ispiti se uvijek mijenjaju i ne sadrže ista pitanja za svakog polaznika.

Za ispit imate određeno vrijeme, koje ovisi o tipu certifikacije. Video sa zadatkom se uploada na za to predviđeno mjesto.

Praksom do savršenstva

S jedne strane kamere je edukator s modelom, s druge Vi s modelom, te Vam edukator pokazuje kako nešto napraviti ili popraviti u radu, nakon čega Vi odradite to isto s druge strane kamere i edukator vas kontrolira, ispravlja i daje adekvatne smjernice. Tako da direktno možete vidjeti kako to radi edukator, te on/ona Vas. Za sve edukacije materijali isključivo u obliku videa, te je sav sadržaj ispričan o svakoj tematici. Nema dodatnih skripti, učenja i proučavanja, naša želja je pojednostaviti, te da sve bude na jednom mjestu, te ne morate dodatno čitati i printati. Međutim, svim našim polaznicama omogućili smo ishođenje certifikata. Kako su ovo on line edukacije, te edukator ne može vidjeti rezultat Vašeg rada, omogućujemo da kroz pismeni ispit i praktični rad ishodite certifikat.

Evaluacija testova

*Edukator u roku od 3 radna dana pregleda dobivene materijale, te u vašem profilu odgovori potvrdno ili negativno.
*Imate pravo 3 puta polagati ispit. Postoji opcija ponovog polaganja ispita, koja se dodatno naplaćuje.
*Nakon položenog ispita, dobivate Certifikat koji Vam šaljemo na kućnu adresu.

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter