fbpx

Često postavljena pitanja

Učestala pitanja i odgovori

Registrirati se možete na stranici, kako bi kreirali svoj osobni profil sa unosom potrebnih podataka, te unosom jedinstvene lozinke sa kojiom možete pristupiti svojem profilu, na kojem će se nalaziti sve Vaše kupljene on-line Edukacije.

Svaki registrirani korisnik se automatski upisuje u mailing listu našeg newslettera. Ukoliko niste registrirali profil na našoj web stranici, samo na newsletter možete se registrirati na dnu svake naše stranice.

Nakon što registrirate profil na našoj web stranici, putem web shopa možete odabrati opciju kupnje odabrane on-line edukacije. Tada ćete dobiti mogućnost odabira dostupnih načina plaćanja. Ovisno o odabiru načina plaćanja Vaša on-line edukacija biti će dostupna na Vašem profilu.

Načini plaćanja on-line Edukacija su: Virman – transakcijski račun, ukoliko plaćate sa Vaše firme ili privatnog računa, te navedene kreditne kartice, prema općim pravilima plaćanja.

Na Vašem profilu postoji opcija, pošaljite nam uvjerenja o dosadašnjim edukacijama. Pri odabiru te opcije uploadate dokument sa kojim potvrđujete da ste Akupunturist. Nakon provjere da smo zaprimili adekvatno uvjerenje, mailom ćete dobiti kod koji ćete unijeti u web shop te ostavriti pravo kupnje. Ovime se ograđujemo da samo educirani polaznici mogu pristupiti on-line edukaciji, te izbjeći nepotrebne neugodnosti od strane zlorabitelja stručnih edukacija, namjenjenih isključivo stručnom kadru.

Svaka on-line edukacija je vaše vlasništvo i pristup joj je neograničen. Možete bilo kada, bilo gdje i koliko želite puta, pregledavati sav on-line materijal koji ste kupili putem našeg web shopa. Svaka zloupotreba dostupnog materijala je ilegalna.

Sva kopiranja, skidanja, dupliciranja, distribuiranja i ostale radnje, kao što je javno izvođenje, ustupanje ili  koje su vezane za intelektualno i autorsko pravo podliježu pravnom utuživanju od strane Učilišta SESTINE koje je vlasnik svih videa, budući je i njihov konceptualni naručitelj i distributer.

Ukoliko ste ostvarili kupnju on-line edukacije prema ponuđenim načinima plaćanja Učilište SESTINE za većinu edukacija vrši povrat novca ukoliko niste zadovoljni sa sadržajem (ispod svake edukacije je naznačeno).  Ukoliko zatražite povrat novca za određen smjer on-line edukacije, tada nećete moći više kupiti niti jednu edukaciju koja slijedi po modulima unatoč tome što se može pojedinačno kupiti, budući da su sve te modularne edulacije povezane, te se nastavljaju jedna na drugu sa prethodnim sadržajem koji je potreban za drugu edukaciju.

npr. Ukoliko ostvarite kupnju bilo koje edukacije za nokte, sve edukacije imaju istu teoriju, te se svaka praktična edukacija nastavlja na nju, tako da ukoliko tražite povrat za edukaciju za trajni lak nećete moći ostvariti pravo kupnje na edukaciju za gel, budući je on-line edukacija za trajni lak u njezinom sasavu kao modul.

Ukoliko želite postati edukator Učilišta SESTINE, morate biti vlasnik obrta ili firme sa višegodišnjim iskustvom u edukacijama ili biti majstor svog posla, za područje u kojem želite raditi on-line edukacije. Kontaktirajte nas, te ćemo Vam objasniti sve detelje i uputiti Vas u koncept i naš Edukatorski tim.

Ukoliko želite biti partner, kao firma ili sa pojedninim brendom, kako bi u našim videima bili prisutni Vaši proizvodi, možete nas kontaktirati oko svih ogućnosti poslovne suradnje. Pružit ćemo  Vam nekoliko mogućnosti suradnje, koja može biti i obostrana.

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter