fbpx

Dobrodošli u

Beauty edukacije

Jadarska 12, 10040 Zagreb

Dizajn Noktiju

Ruke su osnovno sredstvo komunikacije, one su upravo odraz našeg zdravlja i njege. Osim što se bolje osjećamo kada imamo uređene nokte, također i ostavljamo bolji dojam kod sugovornika, prijatelja te na poslu. 

Svaka žena želi imati uredne nokte. Današnji materijali nam to i omogućavaju budući postoje tehnike kao što su Trajni lak i Fleksibilni gelovi sa kojima možemo raditi sami sebi i kod kuće. 

Tehnike poput gela i akrila zahtijevaju dodatne vještine i znanja sa kojima se mogu postići odlični rezultati čak i kod klijenata kojima su nokti mali, izgriženi i u lošem su stanju. 

Sve te tehnike možete savladati uz odličnu podršku edukatora koji će vam pomoći u savladavanju bilo koje nadolazeće prepreke. 

klasicne trepavice edukacija-2

Dizajn trepavica

Trepavice su oduvijek bile naglašavane, one osim što uokviruju oko, dio su vaše ženstvenosti.

Od pojave maskare, jednodnevnih umjetnih trepavica, trend  kroz stoljeća nikada nije prestajao.

Ekstenzije trepavica su došle kao odlično rješenje za sve žene koje žele imati upravo svoj stil trepavica svaki dan bez pretjerano potrošenog vremena na aplikaciju maskare i njezino uklanjanje na kraju dana.

Volumenske ekstenzije trepavica su sa svojom mekoćom i s mogućnošću dodatnog naglašavanja postigle svoj vrhunac i ostale su već godinama. Trend koji je prisutan kroz stoljeća sada je dostupan svakome. 

Svaki stupanj tehnike ekstenzija trepavica ima svoje izazove te smo zato pripremili odlične vježbe i za kod kuće.

cupanje obrva koncem

Dizajn obrva

Obrve imaju važnu ulogu u vašem izgledu! Ako su obrve pretanke, asimetrične ili deformirane, pažnja će biti usmjerena na loše oblikovane obrve, a ostale ljepše značajke vašeg lica ostat će nezapažene. S druge strane, ako su obrve simetrične, pravilne debljine i dobro definirane prema crtama vašeg lica, pažnja će se usmjeriti na vaše lijepe oči lice, usne i naravno obrve!

Zato smo mi ovdje kako bi vas usmjerili na važne pojedinosti u oblikovanju savršenih obrva.

Individualne edukacije

Učilište SESTINE  i virtualne individualne edukacije najbolji su način da poboljšate svoje beauty vještine u najkraćem roku. Radite prema svom ritmu i iskusite personaliziranu pažnju naših predanih instruktora.

Edukatori

Naše sofisticirane preporuke za učenje produbljuju vještine i personalizirane su za poticanje angažmana zaposlenika, stvarajući sretniju radnu snagu.

b2B edukacije

Obučite svoje zaposlenike novim vještinama.  Online učenje od prepoznatih edukatora beauty branše dati će vašim zaposlenicima vjetar u leđa za inovativne ideje.

trajni lak edukacija online

Beauty edukacije

Jadarska 12, 10040 Zagreb

info@učilište-sestine.hr
+385 99 666 47 77

Niste sigurni jesmo li dobar izbor za vas ili koju edukacija je za vas? Dostupni su besplatni konzultativni satovi, po jedan besplatni sat za svaku edukaciju. Za više informacija kontaktirajte nas.

error: Zaštićeni sadržaj !!
0

newsletter